Koronavirusohjeistusta Lumijoen liikuntasalin ja kuntosalin käyttäjille

::Koronavirusohjeistusta Lumijoen liikuntasalin ja kuntosalin käyttäjille::
.
.
Tule liikuntahallille vain terveenä! Tule paikalle siis vain terveenä. Yleisötilaisuuteen, yleiseen kokoontumiseen tai julkiseen tilaan, jossa on muita ihmisiä ei saa tulla, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky.
Muista turvaväli 1–2 metriä!
..
Tämä lienee mahdotonta kaikilla vuoroilla, mutta niillä joilla se on mahdollista, toivomme välejä noudatettavan. Kuntosalilla tämä onnistunee kohtuudella olemalla eri laitteissa. Rajatkaa vuoroilla olevien määrä siten että tämä onnistuisi. Suosittelemme hallille maximissaan 50 hlön ryhmiä kerrallaan.
..
Pese kädet ja puhdista niitä käsihuuhteella!
..
Pese kädet huolellisesti runsaalla vedellä ja saippualla tai käsidesillä, kun saavut tapahtumaan. Desinfioi käsiäsi aina WC-käynnin jälkeen sekä aina aivastamisen tai yskimisen tai niistämisen jälkeen tai kun kädet ovat näkyvästi likaiset. Kädet kuivataan kertakäyttöisiin paperisiin käsipyyhkeisiin. Jos käsienpesu ei ole mahdollista, käytä käsihuuhdetta. Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, Liikuntahallilla on tarjolla käsidesiä käytäthän sitä, kiitos. Kuntosali laitteet voi myös puhdistaa liinojen avulla.
..
Muista yskiä oikein!
..
Kun yskit tai aivastat, laita suun eteen kertakäyttönenäliina ja laita se heti käytön jälkeen roskakoriin. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, suojaa suu kyynärtaipeella. Muista pestä sen jälkeen kädet.
.
.
Riskiryhmiin kuuluvat:
.
.
Riskiryhmiin kuuluvien suositellaan epidemian aikana välttämään lähikontakteja. Yleisötilaisuuksiin, yleisiin kokoontumisiin tai julkisissa tiloissa järjestettävään toimintaan osallistumista ei suositella. Jos osallistut, huomioi erityisen tarkasti nämä turvallisuusohjeet. Huomioi myös oman lääkärisi tai muiden terveydenhuollon ammattilaisten ohjeet. Riskiryhmään kuuluvien on itse arvioitava paikan päällä tarjottavien palveluiden käytön järkevyys oman terveyden kannalta.
..
Älä tule liikuntahallille, mikäli sinulla on koronavirusinfektioon sopivia oireita tai olet vastikään palannut ulkomailta kohonneen tartuntariskin maasta.