Haastattelussa Niiles ”Jäälin Metsuri” Guttorm

Pari kautta sitten Kanuunan kanssa samassa lohkossa pelasi Kojamo SB jonka parhaimpia pelaajia oli muuan Niiles. Kojamo oli siihen aikaan vähintään meidän veroinen joukkue ellei vähän kovempikin. Yhden pelaajan kanssa suunniteltiin hiillostavamme Niilestä. Ei hiiltynyt ja me hävittiin se matsi.

Niiles on tullut tunnetuksi Kanuunassa fiksuna kahden suunnan sentterinä ja periksiantamattomasta luonteesta – joka poiki Lapin miehelle luonnonläheisen lempinimen.

 

Terve Niiles! Sano jotain saameksi?

Ei löytynyt netistä saamen kielen kääntäjää niin jää nyt sanomatta :D

Ilostutat ihmisiä facebookissa positiivisilla päivityksillä. Sano jokin iloinen asia joka on ollut viime aikoina mielessä?

No nyt pistit pahan… Eiköhän se kuiten kun kesä tulee ja pääsee pistää kiekkoa lampeen oikeen huolella.

Oletko ikinä kaatanut oikeita puita?

Sehän tuolla Lapissa on semmonen juttu että jos et halua nukkua taivasalla niin kota on tehtävä ja kaikkihan tietää mistä kota tehdään. Eli vastauksena kysymykseen kyllä olen ;)

Mikä on ollut hauskinta tällä kaudella?

No voittaminenhan on aina hauskaa, mutta päällimmäisenä on mielessä harkkapelivoitto KoskRista. Niin ja Junnilan yritys juosta alkulämpimissä ristiaskelta!

Pitäisikö Mäkelän Veikon eriparisukista määrätä sakko?

No jos minä en saa pelata valkosilla housuilla niin en ymmärrä miksi Veikko saa pelata eripari sukilla! Eli ehdottomasti pitäisi!

Kanuunan etäfani Lapista, Tuomas Velhola, halusi lähettää pari kysymystä: ”Mitkä asiat ratkaisee karsintapelin voiton teidän hyväksi? Ja miten juhlitte mahdollista nousua?”

Meillä on Late ja niillä ei, eli kyllä se siihen jo ratkee. Olin kuulevinani huhun että Mäntylässä ois jonkin sortin bailut et kaippa se tämmönen ihan perinteinen lappalainen juhliminen mahtaa olla.

Kiitos Niiles ja hauskaa karsintapelin odotusta!