Haastattelussa Janne ”Floyd” Metsänheimo

Taiteilijasieluisen Jannen parhaaseen päivään kuuluu Pink Floydin kuuntelu, tunti salibandyä ja äärimmäisen kalliin tuontioluen nautiskelu. Kentällä Janne on tuulennopea totaalinen herrasmiespelaaja.

 

Moro Janne! Onko viimeinen karsintapeli kovasti jo mielessä? Millä fiiliksillä odotat karsintapeliä?

No ei tässä unettomia öitä ole ollut, toisin kuin varmasti managerilla. Mutta kyllä tuon voisi jo pelata pois alta, eli hyvät on fiilikset. Mielikuvaharjoittelua on suoritettu, nimittäin pelin jälkeisten nousuhulinoiden suhteen.

Kuinka raskas oli kolmen pelin karsintapäivä?

Itse asiassa kolmannen pelin viimeiseen erään asti ei kentällä oikeastaan juurikaan huomannut väsymystä, mutta ihan lopussa alkoivat reidet olla vähän kummallisen tuntuiset. Seuraavina kolmena päivänä ne vasta kummalliset sitten olivatkin, aika hitaasti tuli liikuttua. Osittain vaikutti varmasti aikaisemman polvivamman aiheuttama parin kuukauden pelipaussi, joka vähän vähensi turnauskuntoa. Vakavasti ottaen niin voisi liitollekin laittaa vähän järkeä päähän näissä, jos kaksi peräkkäistä turnauspäivää kerta on, niin miksi ei voisi jakaa niitä pelejä siten, ettei tarvitsisi kolmea pelata putkeen?

Mitä laulua kuuntelet ennen hallille lähtöä?

No jaa, tätä ei ole tullut mietittyä. Ei tähän meikäläiseltä varmaan mitään lajityypillistä vastausta kuitenkaan saa. Pink Floydia pyörimään. Vaikka Echoes soimaan, niin saa pään sen verran sekaisin, että puukäsilläkin pistää jonkun pakin nippuun.

Mikä asia on ollut mieleenpainuvin tällä kaudella?

En minä muista kun omat maalit. No ei vaan, divaripeleistä jäi mieleen positiivisena asiana, että alettiin keskittyä puolustamiseenkin. Ei ollut enää sellaista ”pääsispä taas hyökkäämään” -meininkiä ja näkyihän se päästettyjen maalien sarakkeessa. Ehkä kohokohta oli kuitenkin KoskRi-pelin voitto. Vaikka harjoituspeli olikin, niin vitosdivarijoukkueelle hyvä päänahka.

Vuodenvaihteen tienoilla fanit Kiistapallossa huolestuivat pelikunnostasi, onko mies iskussa tällä hetkellä?

Miehet on terveenä, valmennusjohto on terveenä… Olihan tuota jotain pientä vammaa oikeasti joulun tienoilla, mutta kyllä tässä iskussa ollaan.

Kiitos Janne haastattelusta ja levollista odotusta.